​Kundeudtalelser

"Det er unikt og uden sidestykke"

Jeg har talrige gange oplevet Jesper give den gas på scenen. Med dejlig underspillethed og masser af humor får han altid leveret sine pointer, så de siver ind. 

Smilet er som bekendt den korteste afstand mellem mennesker, og Jesper formår med smil at få sagt vigtige ord og give tilhørerne nye tankevækkende idéer netop ved at være tæt på, i øjenhøjde og med forståelse for, hvor tilhørerne er. Han er i stand til at give sin dybe indsigt videre, så det bliver forstået. 

Det er unikt og uden sidestykke. Og det er skønt at se mennesker gå fra et arrangement, hvor man kan se på dem, at de har fået en masse med hjem..

Troels Mylenberg, nyhedsvært TV2, tidligere ansv. chefredaktør og direktør i Fynske Medier og JFM.

Troels Mylenberg

"Han har en speciel evne til at komme ud over scenen"

Jeg har oplevet Jesper Christensen i flere omgange på scenen i forskellige sammenhænge. Han har en speciel evne til at komme ud over scenen med god energi og har stærke og klare budskaber. 

Han formår endvidere på en rigtig god måde at omsætte ord til handlinger og sætte relevant perspektiv på tingene. 

Vi har i Sydbank i flere omgange kørt forløb med Jesper og energidepoterne bliver fyldt godt udtaler områdedirektør Claus Starbæk.

Claus Starbæk

"Jesper har en helt enestående evne til at kommunikere"

Jeg har tidligere brugt Jesper som coach og sparringspartner i forbindelse med forskellige salgs-arrangementer for JFM. Jesper har en helt enestående evne til at kommunikere. 

Når vi taler coaching-opgaver, hvor medarbejdere skal udvikles i en bestemt retning, har Jesper særligt gode empatiske evner og forståelse for, hvordan man rykker individer og får dem med på nye initiativer. 

Samtidig er der gemt ikke så lidt af en entertainer i Jesper, så han forstår at holde interessen fanget hos folk, selv når han står på en scene foran endog meget store forsamlinger. Han formår at forklare selv komplicerede sammenhænge, så man på en gang bliver klogere og føler sig fremragende underholdt , udtaler salgschef for Region Aarhus Jørgen Lundorff.

Jørgen Lundorff

"Hver eneste gang er jeg blevet imponeret over hans store energi og klare kommunikation"

Mere end 50 gange har jeg brugt Jesper som salgstræner og motivator. Hver eneste gang er jeg blevet imponeret over hans store energi og klare kommunikation.

Jesper 's performance er meget troværdig og underholdende samtidig med, at Jesper giver gode eksempler og redskaber på en meget forståelig måde, som kan bruges til at skabe resultater.


Efter et besøg af Jesper, har tilhørerne altid været begejstret og motiveret for at give arbejdet en ekstra indsats.

Alex Pedersen, adm. direktør Samn Forsyning, tidligere direktør Vejle Amt Folkeblad og Jysk Fynske Medier.

Alex Pedersen

"Han er altid en energibombe, som er 100% dedikeret til opgaven."

Jeg har i 8 år brugt Jesper som coach og sparringspartner til vores salgsteam. Han har altid præsenteret sine budskaber på en levende måde, som gør at hans budskaber kommer til at fremstå ekstra troværdige. Vores konsulenter kommer for det meste med en håndværksmæssig baggrund og Jesper træner dem i alle de områder, som er vigtige for at de fremstår som dygtige rådgivere overfor vores kunder og kan præsentere værdiskabende løsninger til kunden.


Han har herud over givet vores konsulenter indsigt i menneskeforståelse i form af DISC. Han er altid en energibombe, som er 100% dedikeret til opgaven.

Jesper har mine varmeste anbefalinger.

Heinz Birk

"Jesper fik på en både sjov, energifyldt og eftertænksom"

Vi havde i Erhverv Aarhus fornøjelsen af at have Jesper Christensen på scenen til vores nytårs "kick-off", hvor vi i samarbejde med Sydbank, Redmark og JyskFynskeMedier havde 220 medlemmer med.

Jesper fik på en både sjov, energifyldt og eftertænksom måde nogle klare budskaber ud over scenekanten, og publikum gav dette indlæg rigtig gode og høje evalueringer.

Der var meget omkring kundepleje, salg og service, som har bidt sig fast.

Poul Dalsgaard

"Når Jesper er på scenen, får han folks fulde opmærksomhed fra første minut"

Jeg har oplevet Jesper på scenen et par gange, og kender ham også personligt fra forskellige netværk hvor vi sammen sidder i. Når Jesper er på scenen, får han folks fulde opmærksomhed fra første minut på grund af den energi og måde han får fortalt hans budskaber på.


Derudover har jeg brugt Jesper til et lederarrangement i firmaet som hed, ”Du gør forskellen – for kunden – for dine kollegaer – for Lytzen”. Her formåede han også at vende budskabet til ord og handlinger der relaterer til vores dagligdag. Til efteråret skal vi igen have Jesper på scenen, hvor vi samler alle vores medarbejdere til emnet, ” Du gør forskellen – for kunder og kollegaer”. Endnu engang glæder jeg mig til at byde Jesper velkommen på scenen, udtaler Adm. direktør i Erik Lytzen a/s Anders Nielsen.

Erik Lytzen

Vil du vide mere om dine muligheder? Kontakt mig her